Johto

Visa Huuskonen on työskennellyt 2008-2021 yrittäjänä, kehittämiskonsulttina ja johdon neuvonantajana Leaderment Oy:ssä.

Lue lisää:

KTT Visa Huuskonen on työskennellyt muutosjohtamiseen, työyhteisöjen ja johtamisen kehittämiseen liittyvissä hankkeissa. Hän on tehnyt pitkäkestoisia kehittämisprojekteja ja toiminut johdon neuvonantajana.

Visa HuuskonenKäytännön työelämän osaamista Visa on hankkinut toimimalla mm. Nokian palveluksessa 1997-2002 johdon ja henkilöstöjohdon tehtävissä. Tämän jälkeen Pertec Consulting Oy:n johtavana konsulttina 2003–2008. Oma yritys Leaderment Oy 2008-.

Lisäksi hän on Turun Yliopiston Kauppakorkeakoulun dosentti, erityisalana yrittäjyys ja pienyritysten johtaminen (yliopistojen palveluksessa eri tehtävissä 1985-1997).

Ennen ekonomiksi valmistumista työkokemusta kertyi mm. valokuvaamosta ja yrittäjyydestä, sahatavaran lastaamisesta käsipelillä, makkaratehtaan lähettämöstä ja ruotsalaisesta sairaalasiivouksesta. Johdon näkökulman lisäksi myös työelämän arki on tuttua.

Asiakashankkeet ovat useimmin liittyneet johtamisen kehittämiseen, muutosvalmiuksien parantamiseen, tai työyhteisön toimivuuden lisäämiseen. Asiakkaina ovat olleet konsulttitoimistot, organisaatioiden kehityshankkeet, erikokoiset yritykset, sekä julkishallinnon yksiköt ja yliopistot.